Važno obaveštenje

Poštovani partneri i potrošači,

Kao kompanija koja je veoma posvećena bezbednosti i društvenoj odgovornosti, a na osnovu interevencije našeg partnera, fabrike električnih zagrevača vode Tesy /EU-Bugarska/, odlučili smo da zaustavimao prodaju manje količine emajliranih bojlera od 50 litara kod modela E5044 i E5035.

Zbog nedostataka konstrukcije koji se odnose na smanjenje zazora izolacije, Tesy kao proizvođač emajliranih bojlera pod našim bredom, zahtevao je da se odmah preduzmu odgovarajuće korektivne interevencije na svakom spornom uređaju.

Opasnost od mogućeg strujnog udara postoji samo u slučajevima kad nisu ispunjeni zahtevi opisani u uputstvu za instalaciju, odnosno kad bojler nije na propisan način vezan za uzemljenje.

U navedenom smislu blagovremno smo odradili sledeće aktivnosti:

  • Obavestili nadležno ministarstvo o bezbedonosnim rizicima na uređaju.
  • Zamenili određenu komponentu na svako dostupnom bojleru.
  • Preko odgovarajućeg linka na našem sajtu /SERVIS/ omogućili potrošačima da, preko serijskog broja provere bezbedonosni status njihovog uređaja i da na njihov eventualni zahtev reagujemo u roku od 24h.

U ovom trenutku preostale su nam aktivnosti samo po osnovu poziva krajnjih korisnika.

NAPOMENA: Svi modeli emajliranih bojlera od 50 litara, kupljeni pre 05.07.2023. godine su apsolutno ispravni.

Na kraju, svi zaposleni u ELIT INOX D.O.O. Čačak izražavaju žaljenje i izvinjenje svim partnerima i potrošačima, zbog uznemirujućih naslova koji su se pojavili u medijima NAKON preuzimanja informacija sa NEPRO SAJTA.